Uudenvuoden kontesti workittu, RTTY roundup edessä

Tässäpä ihan alkuun SARTG uudenvuoden RTTY kontestin ScoreSummary:

    Band  QSOs  Pts Sca  DXC
     3,5   11   11  0  9
      7   38   38  13  14
    Total   49   49  13  23

QSO määrä jäi aika pieneksi. Täytyy tutkia antenneja onko niissä jotain häikkää, vai sattuiko minulle vain huono keli, kun tuntui että muut menee jo paljon isommissa sarjanumeroissa ja itse olen koittanut workkia melkein kaiken minkä olen kuullut.

Jokatapauksessa mukava aloitus kontestikaudelle. Seuraavana olisi tarkoitus osallistua ARRL RTTY Rounduppiin, joka on siis nyt viikonloppuna. Saa nähdä mihin muihin kontesteihin ehtii/pystyy osallistumaan vuoden aikana. Kovimpien pakkasten aikaan jää todennäköisesti kontestit väliin, kun tuon aseman lämmitys vie melkoisen paljon sähköä ja linukkaakaan ei vielä ole pitämässä sitä lämpimänä. Onneksi se on vain pieni osa vuodesta. Ajattelin tänä vuonna workkia hieman enemmän kotimaan kisojakin, katsotaan miten käy vai unohtuuko heti alkuunsa.

Päivittelin hieman tekniikkaosiota ja lisää on tulossa kokoajan. Parasta aikaa on käynnissä bandilogiikan uuden printin suunnittelu ja laittelen siitä kuvia kunhan alkaa olla sillä mallilla. Mitäs muuta täällä sivuilla pitäisi mielestänne olla? Laittakaahan kommentteja vaikka vieraskirjaan. Sähköpostikin toimii SRAL:n omakutsuosoitteen kautta.

73 de Reijo OH7GGX